info@vullingsvenlo.nl 077-3515637

Waar ga je aan de slag?

Autovakmeester Vullings Venlo is een universeel autobedrijf nabij het centrum van Venlo en al sinds 1985 gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken auto’s. Ook verricht het bedrijf de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling. Wij zijn op zoek naar een ervaren autotechnicus om het team te versterken en te ondersteunen.

 

Wat ga je er doen?

Als autotechnicus verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenwagens. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de werkzaamheden. Wanneer nodig zullen er een paar stappen extra gezet moeten worden om onze klanten maximale service te bieden. Daar wij oudere en nieuwe auto’s van allerlei merken repareren is de functie afwisselend en kan er soms nog “ouderwets” gesleuteld worden.

 

Wat verwachten we van jou?

Om de functie goed uit te kunnen voeren, beschik je in elk geval over een ruime basiskennis EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnosecursussen en/of trainingen en een rijbewijs B. Ook beschik je over ruime ervaring. Een APK-keurmeester bevoegdheid is een pre. Je bent stressbestendig, gemotiveerd, flexibel en leergierig, maar het belangrijkste vinden wij passie voor het vak.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je werkt in een goed uitgeruste werkplaats met leuke collega’s en een prettige werksfeer. Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen (Tech360) om de kennis van de technieken verder te vergroten. Een opleiding tot APK- keurmeester behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden over deze vacature bij Autovakmeester Vullings Venlo?
Neem dan contact op met Frank Vullings: mail info@vullingsvenlo.nl of mob. 06-53402299 of solliciteer hieronder.

 

Solliciteer direct

    Dit is een website van